Köp förmånligare biljetter här!
+1 Nådendal

Bo bekvämt!

I Muminvärlden och andra närliggande familjeresmål tillbringar man lätt till och med flera dagar. Särskilt under högsäsongen på sommaren är det lönt att boka inkvarteringen i förväg.

Bra inkvarteringsalternativ hittar du såväl i Nådendal som i Åbo. Välj exempelvis ett avslappnande spa eller ett barnvänligt familjehotell. En del av inkvarteringsställena erbjuder även behändiga Muminpaket. Mer information hittar du via webbplatserna för Nådendals Turism och Turku Touring. 

Nådendals turism
VisitTurku.fi/sv

Sommaren

endagsbiljett 28 € (porten 30 €)

Till biljettbutiken!

Öppet sommar 2018

9 Juni–12 Augusti 2018 kl. 10–18
13–26 Augusti 2018 kl. 12–18

Naantali Spa

I Nådendals spa kan du övernatta till exempel i ett Mumin Story-rum. Nådendals spa ligger bara 1,5 km från Muminvärlden.
Läs
mer

Sokos Hotels

Du som övernattar i ett hotell i Åbo centrum kan samtidigt ta del av stadens lockelser. Till Nådendal tar du dig exempelvis med Muminbussen.
Läs
mer

Gullranda

Ett fritidsställe vid havskusten, bara fem kilometer från Muminvärlden. Området är även känt för sin ypperliga golfbana.
Läs
mer
Licence to thrill

Radisson Blu Marina Palace Hotel

Ett sofistikerat hotell i Åbo, som lockar gäster med vacker utsikt över Aura å. Resa till Muminvärlden med Muminbus eller med ångbåt s/s Ukkopekka.

Läs
mer
Kom till Mumindalen

Och kryssa i ett dygn med Viking Grace

Kombinera två upplevelser! Njut först av en oförglömlig dag i Muminvärlden i Nådendal, där Tove Janssons fina sagor kommer till liv mitt i den vackraste skärgården. Avsluta dagen med en skön Dygnskryssning med Viking Grace i Åbo skärgård – och du löser möjliga övernattningsproblem på samma gång.

Läs
mer

Jag känner mig dragen till horisontalläget.

Köp förmånligare biljetter här!
Cxense Display