Pikku Myy tanssii ja iloitsee

Muminevenemang

Beställ Muminfigurerna till ditt företagsevenemang

Saknar du någon som kan uppträda på ditt evenemang? Eller saknas hela evenemanget? Mumintrollen har en fenomenal förmåga att locka barnfamiljer och andra Muminfans. Med Mumintrollens hjälp har våra kunder till och med tredubblat sina tidigare försäljnings- och besökarrekord!

Orsaken till detta är enkel: Muminfilosofins familjevänliga värderingar skapar en enkel och naturlig ram för en underhållande och högklassig evenemangshelhet.

Mumintrollens föreställning kräver inga stora förberedelser eftersom de tar med sig det viktigaste – en unik stämning! Föreställningarna bygger på underhållande samvaro, berättelser, musik, dans och interaktiva lekar. Och det bästa av allt är att föreställningen alltid slutar i ett möte med publiken. Då kan till exempel ta ett foto där Mumintrollet ger dig en kram!

Mumintrollen passar för kund-, personal- och andra intressentevenemang i alla storlekar. Tack vare vår kompetens och år av erfarenhet kan vi garantera en högklassig och tillförlitlig tjänst och en trevlig upplevelse.

Be om en offert för ert Muminevenemang från försäljningsenheten: med en blankett, per e-post myynti@muumimaailma.fi eller telefon 02 511 1104

Upplevelser på ett Muminevenemang

I anknytning till temat