Köp förmånligare biljetter här!

Muminvärldens mobilapp

Muminvärldens mobilapp fungerar som din personliga guide i Muminvärlden.

Utöver att appen innehåller all viktig information och restaurangernas prislistor berikar den barnets upplevelser genom att erbjuda föräldern tillfälle att berätta om mumintrollen för barnet och ge små uppgifter att utföra på de platser där de rör sig. Det räcker att du kopplar på bluetoth i telefonen.

Appen innehåller också en interaktiv karta med mera info om platserna. Kartan hjälper dig att kolla att ni ser alla platser genom att kryssa för de platser ni besökt. Funktionen kräver att bluetooth kopplas på. När bluetooth är påkopplad och du har registrerat dig i appen kan du också ta emot förmånskuponger med penningvärde, som du kan utnyttja genast under ert besök i Muminvärlden.

Du kan också ta en muminselfie med Muminvärldsappen och dela bilden med vänner i sociala medier.

Appen använder iBeacon-teknik, med hjälp av vilken din position och avstånd i förhållande till olika platser identifieras, också inomhus. Tack vare det här kan appen berätta mera om varje plats precis när du är i närheten. Om du vill ha förmånskuponger och mer info om olika platser under besöket ska du koppla på bluetooth i din apparat.

Köp förmånligare biljetter här!