Haisuli Muumitalon edustalla

Tryggt besök i Muminvärlden

Våra kunders och vår personals välbefinnande är ytterst viktigt för oss! Vi gör allt för att du och din familj ska känna sig trygga och få ett trevligt besök. Vi följer myndigheternas föreskrifter och bestämmelser. Vid behov begränsar vi antalet dagliga besökare och vi ber er välja tidpunkt för besöket när ni bokar biljett. Om du ändå vill ändra datum för besöket kan du göra det på adressen vaihto.muumimaailma.fi.

Vår personal har fått anvisningar om god handhygien och allmän hygien samt hur de ska agera i en undantagssituation. Vår personal använder munskydd inomhus. Städning och desinficering har effektiviserats på alla platser och där finns också handsprit och handtvätt. Muminhuset, Hemulens hus och toaletterna har skyddats med en nanoytbehandling, som effektivt skyddar mot mikrober.

De flesta av våra mat- och delikatesställen fungerar redan enligt principen take away.

Vi rekommenderar att ni använder munskydd i hela parken, men särskilt inomhus.

Vi önskar att våra gäster ska:

  • Köpa inträdesbiljetten och andra tjänster, såsom parkering och måltider på förhand i webbutiken – på så sätt garanteras ett säkert och smidigt besök.
  • Besök oss endast när du är frisk. Även vår personal kommer endast friska till jobbet.
  • Håll säkerhetsavstånd. Vi påminner även om detta under dagen och ser till att det inte bildas köer vid försäljningsställena.
  • Använd handsprit eller tvätta händerna flera gånger under dagen.
  • Använd kortbetalning vid våra försäljningsställen.
  • Ha förståelse för ändringar orsakade av undantagssituationen.