Köp förmånligare biljetter här!

Specialevenemang sommaren 2018

[Sisältö]

Juni

Mumintrollens ofarliga midsommar
Välkommen att fira midsommar med hela Muminfamiljen. Muminpappan har igen byggt en fantastisk midsommarstång som alla är välkomna att dansa kring. Dessutom firar vi Lilla Mys födelsedag och Snusmumriken berättar en spännande midsommarberättelse i sitt läger.

Juli/augusti

Mumintrollen och Det osynliga barnet
Har du nånsin träffat nån som inte syns? Osynliga Ninni kommer nämligen till muminfamiljen och det är meningen att få henne synlig igen. Kan du redan höra bjällran pinlga?
 
Sjusovardagen
Vem av alla i Muminvärlden sover längst månntro? Vem har den djupaste sömnen? Välkommen och se vem som blir Muminvärldens egen sjusovare i sommar!
 
Tecknat och illustrerat veckoslut
Välkommen till Muminvärldens veckoslut i teckenspråkets tecken. Det speciella med detta veckoslut är att alla programnummer tolkas till teckenspråk!
 
Mumintrollets födelsedag
Hurra, vi firar Mumintrollets födelsedag! Alla invånare i Muminvärlden är på plats och Muminmamma har bakat en jättelik gräddtårta inför festen. Det är möjligt att gästerna har en överraskning åt födelsedagsbarnet...
 
Hösten kommer till Mumindalen
Verandabordet har burits ut för festen. Det är ett tecken på att Mumintrollen förbereder sig för idet med att ordna en höstfest. Det är dags att äta granbarr och täcka in möblerna med lakan. När dagen är slut ska Snusmumriken resa söderut. Välkommen att fira sommarens sista dag och önska Snusmumriken en trevlig resa.
 
Köp förmånligare biljetter här!