Köp förmånligare biljetter här!

Sommarens specialdagar 2021

25.‒26.6. Mumins och magisk midsommar

Välkommen att tillbringa en magisk midsommar med Muminfamiljen! Snorkfröken är ställd över alla traditionella midsommarmagier och förutsägelse. Kom och se om dessa förutsägelse blir sanna! Muminpappan har byggt en märklig midsommarstång vilken alla är välkomna att dansa runt. Dessutom firar vi Lilla Mys födelsedag och Snusmumriken berättar en spännande midsommarhistoria på sitt läger. Det kan vara så att vi också har en överraskningsgäst för att fira midsommar med oss.

 

27.7. Sju sovares dag

Vi undrar vilken av Muminvärldens invånare sover längst? Välkommen att se vem som blir vald till Muminvärldens egen sjusovare i sommar!

Sjusovare väcks på Muminhuset klockan 10:30 och på den Lilla Estraden klockan 14:30.

 

7.8. Mumintrollens födelsedag

Vi firar Mumintrollens födelsedag, hurra! Nästan alla Muminvärldens invånare är på plats och Muminmamman har bakat en stor gräddtårta till festen. Vi tror att gästerna kanske har en överraskning för födelsedagshjälten...

Barn kan syssla kort för Mumintrollen i Snorkens verkstad och ta korten till Muminhuset. Dessutom, de finns oplanerat födelsedagsprogram under hela dagen.

 

22.8. Hösten anländer till Muminvärlden

Köksbordet har burit ut för festen. Det är ett tecken på att alla Mumin förbereder sig för vinterdvala och därför ordnar en höstfest. Nu är det dags att äta barrträd och täcka möblerna med lakan. Snusmumriken sa också att han skulle fara till söder i slutet av dagen. Välkommen att fira sommarens sista dag och önska Snusmumriken en bra resa!

Köp förmånligare biljetter här!