Köp förmånligare biljetter här!

Sommarens specialdagar 2019

8-9.6 Snorkens uppfinningspark invigs

Välkommen att fira taklagsfest på Snorkens nya verkstad. Snorken har sedan länge drömt om en ny verkstad och nu äntligen har han fått den färdigt snickrad. Självaste Tooticki har lovat hålla festtalet.

21-22.6 Mumintrollen och midsommarens magi

Välkommen att fira en förtrollande midsommar för hela familjen tillsammans med Muminfamiljen. Snorkfröken är yr i huvudet av midsommartrollerierna. Kom och titta om de slår in! Muminpappan har igen byggt en förunderlig midsommarstång som alla är välkomna att dansa kring. Dessutom firar vi lilla Mys födelsedag och Snusmumriken berättar en spännande midsommarhistoria i sitt läger. Det kan hända att vi får med oss en överraskningsgäst under midsommarfirandet.

27.7 Sjusovardagen

Vem av alla i Muminvärlden sover längst månntro? Vem har den djupaste sömnen? Välkommen att se vem som blir Muminvärldens egen Sjusovare i sommar!

7.8 Mumintrollets födelsedag

Hurra, vi firar Mumintrollets födelsedag! Alla invånare i Muminvärlden är på plats och Muminmamman har bakat en jättelik gräddtårta inför festen. Det är möjligt att gästerna har en överraskning åt födelsedagsbarnet. Du kan också redan hemma pyssla ihop ett eget födelsedagskort för att glädja Mumintrollet!

10-11.8 Tecknat veckoslut

Välkommen att fira ett Tecknat veckoslut i Muminvärlden. Det speciella med detta veckoslut är att alla programnummer tolkas till teckenspråk!

25.8 Hösten anländer till Mumindalen

Köksbordet har burits ut för festen. Det är ett tecken på att mumintrollen förbereder sig för idet med att ordna en höstfest. Det är dags att äta granbarr och täcka över möblerna med lakan. När dagen är slut ska Snusmumriken resa söderut. Välkommen att fira sommarens sista dag och önska Snusmumriken en trevlig resa!

Köp förmånligare biljetter här!